Для тебе Кохана...

Я для тебе кохана
Зорі в небі розвісив
Як намисто червоне
Калинове повісив
Зігнув місяць додолу
Прив'язав до віконця
Щоб ходив він по колу
Беріг промені сонця

Я для тебе Кохана
Розстелив всі тумани
Ніжним пірячком літа
Прикрив біль і омани
Все що було далеке —
Стало близьким, жадане
 Заціловане літо
У полях ...довгождане.

Фотографія, Автора


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.