Мiй корабель

<Людмила Плєвако>

<Цей вірш - на опрацюванні у композитора>

1.
Пливи, пливи, мій корабель!
Обходь хребти величних скель,
Підступні рифи оминай
І мілини не зачіпай.
Лови привітну течію
І, як годиться кораблю,
Прямуй до мрії, до мети
По товщам темної води.

Приспів:

Нехай на всіх просторах світу
Твій вірний друг – супутній вітер –
Міцні тобі дарує крила,
Сповна наповнює вітрила.

2.
Мій корабель, моя надія,
Обійде хай тебе стихія.
Ти в теплих променях купайся
І курсу вірного тримайся.
Підкорюй всі зустрічні хвилі
І залишайся невразливим.
Вціліти попри все зумій,
Мій корабель, безцінний мій.

16.08.2020


Рецензии