Фламинго

Тече-тече ріка Фламінго,
Белькоче, хлюпає, гарчить,
Хитає течію, плескоче,
Мабуть, про тебе говорить.

Так хочу-хочу, як же хочу
Проміння місяця спитать.
Літає птаха в тіні ночі,
Тебе не зможу обійнять.

Я забуваю поцілунки!
Біжу, скажи: куди-куди?
І плачу-плачу за тобою
Шукаю я сліди-сліди...

Твої, коханий, бачиш-бачиш!
Дай оклик, я молю-молю!
Отак говорю я з тобою,
Ти чуєш-чуєш: я люблю!

Я далі йти уже не можу,
Я відчуваю, що прийшла!
Фламінго-птахо бистроводий,
Бери мене — я вся твоя!

Топи мене у хвилі-хвилі,
У вир на дно тягни-тягни,
Без нього день і ніч не милі —
Я захлинаюся! Топи!

Тече-тече-тече Фламінго,
Белькоче, хлюпає, гарчить.
Дві хвилі поруч пливуть, поруч —
І більш ні в кого не болить.

         Александр Кармышев
             11.08.2020


Рецензии