Вiйна розiрвала Донбас... УКР

ЗГАДАЙМО, ДРУЖЕ, НАШУ ШКОЛУ...


Згадаймо, друже, нашу школу,
Тополь дрiмаючi ряди...
Невже, скажи, невже нiколи
Ми не повернемось туди?

----------

Хто знае? Один Бог Праведний!

           20сiчня 1985р.


Рецензии