Чи е на свiтi щось, що бiльше, нiж любов?

Чи є на світі щось, що більше, ніж любов?
Не кожний з нас хоч раз завдався цим питанням.
Всі знають, що на світі є любов, кохання.
Кохання... Світ зізнань... Любов... Світ молитов...

Та більше, ніж любов, хоч щось на світі – є?
Так, є – це та любов, коли готовий вмерти
за ту, що любиш... Це – любов-самопожертва,
і сенс самопожертви – щастя додає...


Рецензии