Tristis vir in Nocte

Scio que non habeo nunc amicum enim unum
Gratis vobis do, misericordiae donum,
Cur cogitare est sicut contaminatum fanum-
Сum video relictum tristem meum domum.
Quia nolo ut amplio aliquid in rem meam.


Рецензии