До серця жiнки-2020

До серця жінки квіти як відмичка
їй добрим жестом настрій подаруємо
нехай у чоловіків це увійде у звичку
і цим покажемо що до нестями любимо...
До серця жінки сережкі це як нагорода
приємно коли їй дуже до очей пасує
адже ця прикраса підкреслює їх вроду
тоді вона від радощів немов танцює...
До серця жінки каблучка як оберег
і обережно на пальчик їй одягнемо
хай знає що в дружину її ми оберем
і тільки разом з нею жити прагнемо...


Рецензии