Жiнка багато-2020

Дописано до слів Джека Лондона.

Жінка багато пояснює в поведінці мужчини
він тоді з посмішкою немов лампочкою сяє
замість ніг раптово виростає дві пружини
і його від знайденого щастя тут же розпирає...
Жінка багато пояснює в поведінці мужчини
він тоді завжди висловлюється красномовно
і із вуст його вискакують слова - перлини
і красуні серце цим скоро завоює безумовно...
Жінка багато пояснює в поведінці мужчини
він тоді захоче з нею зв'язати свою долю
відчуває що вони вже не залишаться чужими
остаточно вирішить що не здасться він без бою...


Рецензии