Keep it up, Mr. Trump!

Keep it up, Mr. Trump!
Trump is coming
Like a tank
Through the booth
Of Plague, -
Pardon, -
Coronavirus
outrages
Of "Pseudo-Leftists
For money
Anarchist Soros ",
Unnerved
Contradictions
Traditional
America. -

After
By the Mexican wall
Withdrawal of the main forces
From Afghanistan,
Syria, Iraq
And fulfillment
Their
For-election advances
Programs
"First America", -
With a significant
Abbreviations
Size
Unemployment
Yes embodied
To Real
Pulling
From China
American businesses
And technology, -
He keeps on hammering
Union
The Mediterranean
And Arab
States, -
Targets
Shark appetite
Of Iranian
Extremely Panislamist
Ayatoll, -
And the Guardians
Iranian Revolution, -
(Active sponsors
 And ideologues
Bloody
The international
All over the earth
Terror
Extreme Islamists).

May God give him success
In this case
Ensuring peace
And help him
Win a victory
On upcoming
Presidential elections, -
For the good of the USA
And across
Pseudo-Left
And pseudo-socialist
Black-white-rainbow-red
Destroyers of monuments
And window breakers
(Along the way, robbing
Big and small
shops),
Followers
Nazi crystal night
1938. -
For the good
Peaceful existence
The peoples of the world.


             August 14, 2020.


РУССКОЯЗЫЧНЫЙ ОРИГИНАЛ ДАННОГО
АВТОРИЗОВАННОГО ПЕРЕВОДА:

Лев Постолов

ТАК ДКРЖАТЬ, МиСтеР ТРАМП!
http://stihi.ru/2020/08/15/1381


Прет Трамп,
Как танк
Сквозь балаган
Чумных, -
Pardon, -
Коронавирусных
Погромов
«Псевдолеваков
На деньги
Анархиста Сороса»,
Разбаламутивших
Противоречия
Традиционные
Америки. -

Вслед за
Стеною Мексиканской,
Уводом основных сил
Их Афганистана,
Сирии, Ирака
И выполнением
Своих
Предвыборных авансов
Программы
«First America», -
С значительного
Сокращения
Размера
Безработицы
Да воплощенного
В Реал
Вытягивания
Из КНР
Американских бизнесов
И технологий, -
Он продолжает сколачивать
Союз
Средиземноморских
И арабских
Государств, -
Мишеней
Аппетита акульего
Иранских
КрайнеПанисламистских
Айятолл, -
И Стражников
Иранской Революции, -
(Активных спонсоров
И идеологов
Кровавого
Международного
По всей Земле
Террора
Крайних исламистов).

Дай Бог ему успехов
В этом деле
МиРоТвОрЧеСкОм
И помоги ему
Победу одержать
На предстоящих
Президентских выборах,-
На благо США
И впоперек
Псевдолевых
И псевдосоциалистических
Черно-бело-радужно-красных
Памятниковкрушителей
И витриноразбиватеокй, -
(Попутно грабящих
Большие и маленькие
Лавки), -
Последователей
Нацистской хрустальной ночи
1938-го года. -
На благо
Мирного существования
Народов мира.


             14 августа 2020-го года.


Рецензии