З новим днем!

Смачніша кава чомусь справді саме зранку,
Коли п'єш дивлячись за горизонт, в даличину,
Чи то у себе вдома у вікна, у моря, чи на ганку,
Чи Львівську, Якобс, чи Галичину.

Чи то без цукру, чи солодку з молоком
То хто, як любить, як собі бажає.
Але лиш зранку, розпрощавшися зі сном,
Влучно енергією кава заряджає...

З новою кавою вас друзі, з днем новим,
Дякуем Бога, що сьогодні ми проснулись,
Бо допомога Бога - то є головним!
Всім добрий ранок! Всі вже посміхнулись?))))

08.02. 2020 р.


Рецензии