Набуття

ХапкЕ, провіснЕ, барвінкОве,
На Окіл Сухого Торця, 
Народження не випадкове
Такого, як я, молодця. 

Тодішні побудки щоранку, 
Як зараз я в пам’яті зрю –
Ось, бачу худобу на ганку
І кОгута чую зорю;

Он, зірка ятриться остання;
І тане, як свічка село…
А потім, роки спотикання, 
І солодко вже не було.

І от я, до мАківки сивий,
По тОку Сухого Торця,
Усе-таки, знову щасливий,
Дістався до краю-кінця.
 


Рецензии