без панiки

Відставити паніку! В дану хвилину
В маленькій кімнаті сидять 2 людини.
Сидять розмовляють про небо і зорі,
Про те, що було, і що буде, говорять.

Відставити паніку! Десь у квартирі
Хвилину тому збулися всі мрії.
Хвилину тому хтось повірив у диво
І стало можливим усе неможливе

Відставити паніку! В цю мить не до неї,
Бо десь прямо зараз з‘явились ідеї:
Якась допоможе змінити планету,
А якась - дасть натхнення поету.

Відставити паніку! Вона неважлива,
Бо десь в цю хвилину хтось стане щасливим.
Бо десь в цю хвилину сидять 2 людини,
Забувши про час і всі страшні новини.


Рецензии