життя прожите...

оце да

 як ток по проводам...
 тече Любов по тілу Вам приємно солодко і мило
і від того ми живем щасливо...

життя прожите ну скажите
чим найбільше дорожите?
НУ ЗВИЧАЙНО ПОЧУТТЯМИ ЩО ЖИВУТЬ ЗАВЖДИ ТУТ З ВАМИ...
ЖИВІТЬ ЛЮБІТЬ ВСЕ ДО НЕСТЯМИ,


Рецензии