Вона звабилась фотографуватися у рамках - всiх...

Вона звабилась фотографуватися у рамках – всіх можливих:
у рамках атлантів старовинних брам, у рамках вікон без шибок,
у рамці яскравої парасольки і сірої заздрісної зливи,
у рамках акваріумів з акулами і акваріумів без води і без рибок.

Величні рамки залюбки підкреслювали жіночність її постави.
Знимкувалась із усмішкою на фотогенічних устах еротичних.
Але чоловічі пристрасті вона викликала – у рамках забави.
Хоча атланти озирались услід і кам'яне «ах» стримували звично.

А вона манливо йшла до рамки вітрини, де зашарілись нові підбори.
О, дорослі атланти, вони даремно настільки шалено дивились на пані...
Адже часто у найвродливіших жінок нічого не варті підбори і взори,
коли не вдається світлина, де найкраща рамка – як обіймає коханий...


Рецензии