Люботинська нiч-2020-2

Запанувала ніч і прийшов нарешті спокій
серпневе літне небо хмарами заволокло
суцільна темінь адже і зірки немає жодній
і тільки з розкритих вікон йде світло...
Нічні метелики вже набридаючи кружляють
і б'ються тоді гучно об антимаскітну сітку
хоча і комарі в кімнату якось попадають
але це трапляється на щастя дуже рідко...
Буває з далека доноситься собачий гавкіт
можливо домой йдуть одинокі перехожі
а може чимось роздратував сусідський кіт
але все одно всіх сон скоро переможе...


Рецензии