Дв куми юмореска

Питає Дарина куму Катерину:
- Ти свого Івана, мабуть, не годуєш?
Він такий худий та кволий, чуєш,
Що його хоч зараз клади в домовину.

Та кумі відповідає:
- Та чого там не годую?
Їсть усе він,що я приготую
Та й міри не знає.

А Дарина знов питає:
- А може він хворий,
Тому й такий кволий,
А може-таки він не доїдає?

На такі слова кумі відповісти треба:
-За своїм Петром дивися,
Щоби він, бува, у тебе
З жиру не сказився!


Рецензии