Пейзажi краю

Пейзажі краю дорогого
Вражають різнобарв'ям
фарб
І надихають знов на слово
Щоб описати неймовірний скарб...
Той скарб,що зветься батьківщина,
Оте малесеньке село,
Де ми блукали ще малими
І де так весело було.
Де все, до болю, нам знайоме;
Ріка, ставки, чарівний ліс
І золотом налите поле,
І над рікою верболіз.
Повітря вранці кришталеве,
З відтінком м'яти й полину
І неймовірно чисте небо,
Що навіває безліч дум.


Рецензии