Примара життя

Не вірую у те постиле  майбуття,
Що сон турбує чорно-сірою межею
В моїй уяві, пришле маяття,
То не моє прокляття, то її рукою.

Хіба я не робив ті кроки з молитвами,
Не виривав на силу, своє каяття,
Не ніс свій хрест, запеклими віршами,
На спомин небезбечного буття.

Та все це промайнуло, як примара.
Життя надмірне з почуттям.
И все що викрила наснага,
Те й залишилося життям.


Рецензии