Лимерик 99

The limerick's callous and crude,
Its morals distressingly lewd;
It's not worth the reading
By persons of breeding -
It's designed for us vulgar and rude.

Что ж, в общем-то это не ложь:
Не всюду наш лимерик вхож…
Фанаты-друзья
Возводят в князья:
Для тех он, кто ценит и грош!


Рецензии