Свiт - навпаки

У неба очі вогниками гасли,
На морі човен розвертав вітри,
На площах тишею палали гасла,
Кущі полину буйно поросли.

У полі вітер завмирав у танці,
Годинник в темряві шукав сліди,
Я засинав, але лише уранці.
Світ — навпаки, коли не поруч ти!


Рецензии