Смарагдовi зорi

В небесному чистому морі,
Де хмари закінчили путь,
Повисли смарагдові зорі,
Повисли й ніяк не впадуть.

Яскраві, прозорі, чудові,
Мов скарб срібнокосих ночей.
Як личать вони до любові
Твоїх незрівнянних очей!


Рецензии