***

І що.
Ми тепер змінились.
Нам більше не сниться ліс.
Ти носиш спортивні кофти і дебільний рюкзак.
Я курю тютюн і траву
Несакціоновано
На балконі.
На ліжку.
На столі.
Під дверима.
Спираючись.
Вільно.
Під небом
На яке бракує очей.

Я не брехатиму, що не боюсь твоїх речей.
І не брехатиму, що жодне лице
із цих нових
найкривавіших найгостріших
не зацікавило мене
відблиском твоїх очей.


Рецензии