Безвихiдь

Трапляється, що впертість обидвох,
Підтакує розпаленій гордині...
І вже струмочок ЄДНОСТІ засох:
Врізнобіч, тягнуть гуж.. "а віз і нині..."

Єлей не гоїть зламане крило,
Залишеним розлученням у спадок.
Замулить життєдайне джерело,
А смуток втрат оплакує... нащадок.

Чи вартий світ дитячої сльози
Та щастя, що вимірюється статком?
Не зважують розлуки терези,
Коли дитя без мами і без татка...


Рецензии