Ц i Л Ь

Підняти Вік до ВисотИ,
Якусь на це поклавши цІну:
Вести себе не як дитину,
А крокувати до Мети.
Іти крізь страждощі і біль         
І жати рими в стиглім житі.
Оце і є – долання Миті,
Яка загострена на Ціль.               
   


Рецензии