Валeрiю...

моє найменчиньке дитятко жилось тобі з любовью сладко
ти і Толю народив бачив з ним багато див...
тепер тебе уже немає
Толя мучиться страждає тебе синочок дожидає.
а тебе уже не буде

він так любить що не забуде.


Рецензии