Якщо...

Якщо би закінчився світ,
І кожний обрав би три слова,
Я, віриш, була би готова,
Хоч мало є прожитих літ.
Цікаво, які б хто обрав?
І доля у кожного інша.
У когось контемпами вірші,
У когось вірші - штурвал.
Я люблю тебе! Хтось сказав.
Як страшно! Пітьма... Хтось добавив.
А хтось причаївся з краю,
Ти - потяг, життя - це вокзал.
Мамо, пробачте мені.
Діти, любила і люблю.
Промінь яскравий голублю,
Що крила тримає на дні
Неба отого, де ти
Мусиш сказати три слова.
Які? Їх підкаже Покрова,
І дасть у руку хрести.

P. S.
Скажу силоміць з пустоти:"Боже,
Де ти? ".
А далі ще довго іти,
Бо більше є слів... І гріхи відпусти.

Svetlana Svetlana
Светлана Петрина


Рецензии