Слiди

Не вирішуй за мене, що істина
І прописане без чорнил
Ти господар своєї пристані, бережи її й борони
Не вирішуй за мене
Будь іскрою
Дай відчути твою вуаль
Зазирнути за занавісками
Полюбити твою печаль
Не вирішуй, не вчи, спинися
Падай тінню на схилах ключиць
І ба навіть я вийду на пристань
І там будуть мої сліди..


Рецензии