***

У безмежному просторі доль
Я обрала свою не раптово,
І на шкірі моїх долонь
Відобразилось перше слово.

Вмієш бачити майбуття...
По доріжках із зморшок? – дивись!
Хіромантія – штука така…
Ти живи, ти люби – не барись!

Певно, складнощі – це моє –
Я їх створюю з небуття!
Але ми такі, як ми є –
Помилилась? – не страшно – життя…

Ми обрали свій власний шлях –
Все життя нам дане, щоб збагнуть!
Доведи себе до пуття і….
Пізнай свою власну суть!


Рецензии