щастя

ні щастя не можу здійснити
хтось заблукав
хоча навкруги все відкрито
зайди на каву
було все чисте прозоре
стало брудне
радість і горе
радість і горе
поряд пройде
і заплутали доріжки
вийдеш зайдеш
і порівняно із грішми
грішний я теж
знали що буде нелегко
разом пішли
світ із конструктора lego
із «калашів»
і не спинити той поштовх
в спину ткне біль
і на останній твій подих
ворушиться гілля

01.08.2020 р.


Рецензии