Власть майдана на людской крови

ВЛАДА МАЙДАНУ НА ЛЮДСКІЙ КРОВІ

Той, хто прийшов до влади,
На людському горі та  крові,
Заради золота, державу зрадив,
Він захлинеться,  в крові і вогні,

Уся історія  про те ведеться ,
Ще з давніх пір, від створення людей,
Від Авеля та Каїна ї до нині,
Загине  вбивця  лютий, від своїх ідей,

Проклятий буде звір цей - до могили,
Не  всяка кров взивае до помсти,
Якщо прольеться кров  ворожа,
Не винний,  боронився  ти.

Тобою правила,  Десниця Божа!
Там на майдані, в вихорі подій,
Загинула і наша Україна,
Нацистський прапор для смертей

Із  пекла чорні сили скликав ,
І навіть Ангел Божий, чорним став,
Від горя Матір Божа заридала ,
І в Україні і в Донбасі мама не одна,

Дітей своїх коханих поховала,
Злодії, що за владу діяли розбрат,
Коньяк смоктали, бакси рахували,
Запам’ятайте суки прийде час росплат

Вам голови із шії позтинають,
І  діти ,внуки, правнуки твої
Колись від крові також захлинуться ,
Бо каже Бог людині – ти не мсти !

Я Бог , Всевишній і Творець
Він скаже – Аз за ви помщюся.

 Автор Широков  А. А. 13.08.2020 г Киев Украина
 
 
 


Рецензии