Живка Митова Благодаря ти Господи за всичко превод

 

                Благодаря Ти, Господи, за всичко!

       
                Благодаря Ти, Господи, за всичко!
                Прости и моля – остани със мен.
                Закриляй хората, които аз обичам.
                От всички нас бъди благословен!

                Изпращай в моя ум красиви мисли
                Във душата ми – смирена светлина.
                Във моя дух и в тялото ми – сила.
                В сърцето – обич, радост, добрина.

                Да виждам своя път Ти поможи ми.
                Да разбера коя съм и защо.
                Пред всяко зло да съм неиязвима.
                И да Те следвам – с вяра и любов!


                Благодарю Тебя, Господь за всё,  и умоляю
                Не покидай меня и за грехи прости !
                Защитой ближним будь  и всем, кого я знаю,
                И поддержи их на земном пути.

                Вселяй в мой ум, Господь, красивых слов поболе,
                Смирение и свет мне в душу влей и в кровь.
                Дай крепость телу, духу, силу воли,
                А сердцу – радость жизни, красоту, любовь.

                Мне помоги, Господь, увидеть путь незримый,
                Понять кто - я,  знать о своей Судьбе.
                Быть для любого зла неуязвимой,
                С любовью, верой, следовать Тебе!


Рецензии