Мишка

У наступному житті стати "мишкою".
В руку чию попасти та в дотики?
Хвилі зловити в коханні, як дротики,
Може, хтось " клікне" рукою Всевишнього.
Як розрізнити забаву з роботою?
Клавіші приймуть емоції кожного.
Все, що зламали, ремонтом тотожності,
Хтось подобово, а хтось і суботами.
Зламані діти живуть віртуальністю,
А у дорослих залежність фейсбукова.
Хто і кому тепер в душу постукає?
Віримо свято, що жили реальністю.
Фейкові друзі, фільми, знайомства.
"Мишка" побачить і з сумом згадає,
Що у минулому слово "кохаю".
Може, це світу така от є помста?
За всіх Адамів, за Каїнів вічних,
За всіх Іуд, що були і ще будуть.
Може, наступного просто не буде?
Ноут закриє наш Бог предвічний,
В руку від " мишки" зловив світу відчай.

P. S.
Ноями бути не зможуть залежні,
І Арарат не чекає вже голуба миру.
Ми собі всесвіт відкрили, закрили?
І чи до раю, до пекла є стежка,
Та, де у файлах сховав незалежність?


Рецензии