вопрос-66

але. тюрма — це тая ж Смерть.
навіщо Воля, коли вщерть?
в тюрмі Надія не живе.
світанок там не настає...

а Віра — покидьків раба..
і Милосердя там — ганьба.
нащадки спросять — а хиба
наш спадок то твоя тюрма?


Рецензии