Разговор 7Б. Красимир Георгиев

             РАЗГОВОР 7Б

Жизнь: «Вселенная расширяется в бесконечность!»
Поэт: «Зато жизнь человека скоротечна.»

------------------------------------------
---------------------------------------
Красимир Георгиев
РАЗГОВОР 7

– Вселената се разширява! – каза животът.
– Животът винаги е твърде кратък! – каза Красимир.

-----------------------------------------
Словарь: вселена – вселенная; разширя се, разширявам – расширить, расширять; каза, казва – сказать, говорить; живот – жизнь; винаги – всегда, постоянно; твърде – очен, слишком; кратък – краткий.

Замечание: Животът винаги е твърде кратък = Жизнь всегда слишком короткая. 


Рецензии