Вдихав роками, з1лля з устюками

Зеленіє поле жита та пшениці,
а я йду до школи, по вузькій стежинці,
навкруги ромашки, васильки та маки,
а у мене доля, знака Зодіака.
Там мені у квітах, хочеться радіти,
а у полі жито сонечком зігріте,
хто цього не бачив, той не зрозуміє
кому Бог віддячив, що душа радіє.
А я все те бачив і вдихав роками
як хліб дістається, де зілля з устюками,
і я не шкодую, що жив в ті часи
де у полі ноги, мокрі від роси.


Рецензии