***

є у світі різні сили
вони мене в життя людиною родили
на руках мене носили.
а в житті життя косили
мене міняли щодня щосили...
людей вбивали і просили
всі оці Твої тут сили
грішиш
молись живи   прощай
і негрішити обіщай

Божа воля Божі сили все родили і косили.

які хороші почуття дарує щастя у життя

як їх можна описати
щоб ви як я
змогли просмакувати.


Рецензии