Бог

славний милий
рідний Боже
ти це я
 на тебе я похожа...

мої плани
мої дії
 це твої палкі надії...
Це твої єдині мрії

Батько наш Господь вельможний
він життя  створить спроможний...

дарить радість
дарить щастя
любов дарить і нещастя...

все що є
це подарунки
для Христа свого синульки


Рецензии