Протоки в серпн

       Протоки в серпні


                Усе мені можна,
                але мною ніщо володіти
                не повинно. (1 Кор 6:12)


і непримітно ж так молитва родить
                абрикоси
та й потім аж ізвідкись Бог приносить
та вже молитва
народила сливи —
комусь молитва світить —
і радіє
і щасливий


чи вільний той хто втягується
у науки й папіроси?
о Боже!
Ти комусь — можливість

Ти і всім — можливість!!

10.08.2020


Рецензии