Журавлёвские парадоксы

В селі такого не було,
Бо там ми не гнівили Бога,
А зараз, прямо, як назло,
Бодилля є і більш - нічого ...

А гайдамаки, - ті ростуть
Бо дуже ладу стало мало,
Вони Коліївщину ждуть,
Щоб Неньку вщент не розікрали.

12.8.2020. рік.
Харків - Журавлівка


Рецензии