Яка тобi рiзниця - вIршi чи вiршI

Яка тобі різниця – «вірші» чи «вірші»,
наголос на перший чи на останній?
Ти, головне, чисті вірші пиши,
і щоб кожний – наче востаннє.

Яка тобі різниця – колір жіночих очей,
головне – щоби справжнім було кохання.
Яка тобі різниця – скільки разом було ночей,
головне – щоби кожна ніч, мов остання...


Рецензии