Диво

Не очікуй. Не жадай. Не тримай.

Ти даєш, тобі дають

Ти несеш, тобі несуть

Несподіванка завжди принесе

той шлях до щастя де цінуються

Дрібниці...

Дивом будь сама завжди,

Не очікуй щось від себе,

Від людей також нічого...

Просто будь в Житті у цьому

Просто так без зобов'язань,

Просто так бо поцілунок

просто так дарує Всесвіт.

©Альбіна Діденко

 


Рецензии