Дякую...

Дякую за віру і за кохання,
Дякую за тебе усьому небу.
Дякую за турботу і натхнення
Дякую, що така як ти була в мене

Моє життя таке як є,
Я й сам не знаю як змінився.
Та дякую тобі за все.
І кожна ніч нагадує, чому закоховся

Дякую, що була світилом життя.
Лиш я і ти, ти і я, та все ж дякую
Ніколи забуть не зможу, що ти моя.
Не була, а досі є. На  сто відсотків знаю!


P.S. Знаю, что сайт на русском, простите. И так не часто пишу на родном языке.


Рецензии