А що я маю?

А що я маю?
Життя у тілі?
Воно мине…
У снах зникаю…
Лишаю тіні…
Вершу Земне…

А що я маю?
Життєвий досвід?
Курні шляхи…
Всіх відпускаю…
Знаходжу спокій…
Миттєвість Гри…

А що я маю?
Дітей у серці?
Солона кров…
Відповідаю…
Слова відверті…
Усе – Любов…

09.08.2020


Рецензии