плакали

Плакали зорі, думи прозорі,
В мертвому морі не знайдеш води,
Світ нахилився, багнюки наївся,
Завмер та скривився,- пішов не туди.

Плакали очі, тихо, щоночі,
Злісно шепоче, скаржиться світ,
Скаче майбутнє, ніби присутнє,
Пише для людства складний заповіт.

#Bardok


Рецензии