Добро!

Багато хочеться сказати нашим дітям,
Онуків доброму навчити,
Бо маєм завжди пам’ятати,
Поки живем, добро маєм робити.

Добро – привітна усмішка сусіду,
Квіти, що садимо під вікном,
Зерно, що кинув пташці до обіду, –
Це насолода сонячним теплом.

Великий день сьогодні – роковини
75-літ, як ворога зламали,
Весь час ми з вами пам’ятали,
Героїв, що за нас життя віддали.

Поклонімось низько обеліскам,
Яскраві квіти покладем,
Розправим плечі, знамена візьмем в руки
І прапор перемоги далі понесем.


Рецензии