У нас ще не скiнчилося терпiння-2020

У нас ще не скінчилося терпіння
але костер бажання не загорається
і тільке у душі є маленьке тління
від спогадів спалахнути намагається...
Твоє холодне серце лижуть язики
а потім і думки охопить полум'я
їх від пожежі не вдасться вже спасти
і в ніжності розплавляться твої почуття...
Місце займання ніколи не потухне
і сльози викликає їдкий отруйний дим
тоді стіна печалі миттєво рухне
бо я для тебе стану назавжди рідним...
 



 


Рецензии