Хочеться повсякчас повторювати iй комплiмент

                Левиці з Великої Літери

Хочеться повсякчас повторювати їй комплімент
про те, що вона – подібна до юної, маленької дівчинки.
Насправді вона і є маленькою: не у якийсь момент,
а постійно – щире, миле, невгамовне, шістнадцятирічне...

Не варто економити на компліментах, це марно і гріх.
Тобі, чоловіче, не варто запам'ятовувати чужих текстів.
Просто щомиті кажи, який у неї сонячний чи зоряний сміх,
і лише тоді її, твоє і ваше життя вдасться і складеться.

Кожна жінка насправді - це жіночого роду Львів,
який ти, чоловіче, все життя маєш оспівувати віршами...
Жінка взагалі – це одвічний пошук піднесених слів,
які ти, чоловіче, не маєш права говорити нікому іншому...


Рецензии