Узебез кайгыртырбыз калганын

Все, что сбыться могло,
Мне, как лист пятипалый,
Прямо в руки легло,
Только этого мало.
(Арсений Тарковский)


Хыялларым бар да чынга ашты:
Язмыш  сузды юмарт кулларын.
Мон,а гына риза була алмыйм:
Эшлэнмэгэн эшлэр куп  тагын.
Рэхмэт язмышыма,хыялларым
Хыял гына булып калмады.
Нигезем нык: инде ж,ин, сызганып,
Узебез кайгыртырбыз калганын.


Рецензии