Лимерик 92. 1

Said an envious, erudite ermine:
«There's one thing I cannot determine:
When a girl wears my coat,
She's a person of note.
When I wear it, I'm called only vermin.»

Один не в меру умный горностай
Негодовал: «Нет, это ж просто край:
Девица в горностае –
Невеста непростая,
А я – одет не хуже – негодяй?!»


Рецензии