Кохання, якого не чекали

На морі ми зустрілись випадково.
Я прагнула Душею відпочити.
Романтику життя відчути
знову,
Свої проблеми в морі
потопити.

О тій порі, туманній та ранковій,
Спостерігала, як танцюють хвилі.
Ти опинився поруч загадково -
Й веселкою бризки замерехтіли.

Море - це свіжість, глибина та спокій,
Які змивають з тебе все погане.
І знову, як на хвилі, на високій,
Романтика життя дарує чари.

Блакитне небо хмарками-очИма
Дивилось в море, наче у люстерко.
І виростали крила за плечИма,
І серце хвилювалось так нестерпно.

Сиділи ми на березі морському,
Романтикою моря милувались.
Про почуття кричали чайки знову,
І зрозуміли ми, що закохались.

А море хвилювалось і штормило.
На берег  викидАло сподівання.
Романтика життя нас підхопила,
І кинула в безмежний вир кохання.

Гуляли наостанок біля моря.
І гребні хвиль блищали мармурОво.
Ми будем сумувати за тобою.
До тебе повертатись знов і знову.

09.08.2020


Рецензии